PT. INFOMEDIA NUSANTARA by TELKOM INDONESIA | ECC UGM

PT. INFOMEDIA NUSANTARA by TELKOM INDONESIA

Jl. RS Fatmawati No. 77 - 81 Jakarta Selatan - Kota Administrasi Jakarta Selatan
DKI Jakarta 12150 Indonesia
http://www.infomedia.co.id Jenis Industri: Teknologi Informasi
Established in 1984, PT. Elnusa Yellow Pages was the first Indonesian company for phone book directory 'Yellow pages'. Later in 1995, the company transformed into PT. Infomedia Nusantara and transformed its business into contact center services, media (yellow pages), and digital rich content business. Today, together with transformation in Telkom portfolio TIMES: Telecommunication, Information, Media & Edutainment, and Services, Infomedia focusing its business in handling portfolio of Information Services by providing Business Process Management (BPM) services. Infomedia offers a comprehensive business process management service by focusing in portfolio of Customer Relationship Management (CRM), Analytical Consulting Service (ACS), Enterprise Shared Service (ESS), Service Operation management (SOM). Currently, Infomedia manage more than 170 clients from various industrial segment both in Indonesia and in the whole Region, empowered by more than 16,000 personnel including internationally certified expertise and award winning contact center agents. All of those experiences and competencies we bring to our client as our commitment in giving solution of excellent information and communication services for customer and community in Indonesia.
Lowongan tidak ditemukan